Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Malá Čausa

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Malá Čausa - Rodinné domy a vily na predaj
ID nehnuteľnosti: 20080
Kategória: »
Cena: 165 000 € (4 970 790 Sk)

Bližšie informácie Vám poskytne realitný maklér:

Peter Jablonka - Realitná kancelária Aktual Reality
Maklér:
Peter Jablonka
Telefón:
0905 26 74 26
E-mail:

Exkluzívne ponúkame na predaj očarujúci vidiecky rodinný dom v obci Malá Čausa pri Prievidzi. Hľadá svojho nového majiteľa, ktorý ocení jeho príjemnú atmosféru a tiché prostredie. Takýto typ domu je mimoriadne vzácny v ponuke na predaj.

Dom je murovaný, 3 izbový - na prízemí je priestranná obývačka s kuchyňou, veľká izba, chodba, kúpeľňa s WC, komora a technická miestnosť. Ďalšia veľká izba je na poschodí.

Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - má plastové okná, novú elektroinštaláciu, sedlová strecha s novou strešnou krytinou - betónová škridla. V interiéri sú nové omietky, drevené plávajúce podlahy, v kuchynskom kúte keramická dlažba. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, v obývacej miestnosti je aj liatinová krbová piecka na drevo.

Za obytnou časťou na prízemí je sklad, má aj garáž s elektrickou bránou, záhradnú pivnicu a veľký prístrešok na posedenie a grilovanie. V zadnej časti pozemku je upravená záhrada s okrasnými a ovocnými drevinami. Do dvora vedie nová posuvná brána. Má primeraný pozemok s vlastnou kopanou studňou s úžitkovou vodou využívanou na zavlažovanie a žumpou. Okolo domu boli spravené izolácie základov a drenáž.

Rodinný dom ponúka bývanie v krásnom prostredí, do ktorého je sa možné nasťahovať a bývať bez potreby investícií. Obec je v blízkosti mesta, avšak v krásnom tichom prostredí, má teda potenciál aj na rôzne iné využitie, napr. ako chalupa alebo na prenájom v blízkosti turisticky atraktívnych Bojníc.

Informácie o nehnuteľnosti

Kraj: Trenčiansky kraj Okres: Prievidza
Mesto/Obec: Malá Čausa Časť: Malá Čausa
Kategória: Domy - Predaj - Malá Čausa Zaradenie nehnuteľnosti: Domy a vily
Vlastníctvo: Osobné Poloha: Centrum
Celkový stav: Veľmi dobrý Kvalitatívny štandard: RD z klasických materiálov
Zariadenie: Čiastočne zariadený Konštrukcia stavby: Tehlová
Celkom poschodí: 1 Vykurovanie: Lokálne - plynové
Prístupová cesta: Asfaltová Terén pozemku: Rovinatý
Podlahová plocha: 100 m2 Zastavaná plocha: 150 m2
Celková plocha: 410 m2